5/A Sınıfı TEMA Eğitiminde....

5/A Sınıfı Öğrencilerine TEMA Ankara görevlileri tarafından eğitim verildi.

5/A Sınıfı öğrencilerinin Sosyal Bilgiler dersi kapsamında TEMA Vakfına yazmış oldukları mektuplarına cevap geldi.Öğrencilerimize birer birer cevap yazan ve ilgilerini gösteren TEMA Vakfı tarafından Okulumuzda öğrencilerimize yönelik olarak TEMA Eğitim semineri verildi.Ankara Eğitim sorumlusu ve ekibi tarafından verilen eğitimde öğrencilerimize TEMA nın çalışmaları, Toprak ve önemi, yapılabilecek faaliyetler konusunda bilgilendirme çalışmaları yapıldı.Oludkça faydalı olduğu görülen eğitim sırasına öğrencilerimize birer küçük hediye de veren TEMA görevlilerine öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.Sınıf olarak TEMA ya gönüllü ğye olan öğrenclerimiz YEŞİL YAPRAK almaya da hak kazandılar.YEŞİL YAPRAK ı kendilerinin sınıfa asacaklarını belirten TEMA görevlileri öğrencilerin bu duyarlı davranışlarından dolayı oldukça memnun olduklarını belirttiler.Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ersen CAN a, öğrencilerimize ve eğitim veren TEMA görevlilerine teşekkür ediyoruz.

tematematematematematematematematematematematematematematematematematematematema

Yayın: 11.05.2015 - Güncelleme: 11.05.2015 20:27 - Görüntülenme: 1164