´´AYIN ÖĞRENCİLERİ´´ Sedanur DEMİR ve Nur Ebrar YER

Aralık ve Ocak ayı için AYIN ÖĞRENCİSİ olarak Sedanur DEMİR ve Nur Ebrar YER seçildiler.

Okulumuz Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kurulu okul içi ve dışındaki  örnek davranışları, arakadaş ilişkileri,ders başarısı gibi etkenleri göz önüne alarak yaptığı değerlendirme sonucunda Okulumuz 8/C Sınıfı öğrencisi Sedanur DEMİR´i ve 8/B Sınıfı öğrencisi  Nur Ebrar YER i  Aralık-Ocak  Ayı için AYIN ÖĞRENCİSİ olarak belirledi.Öğrencimize AYIN ÖĞRENCİSİ belgesini ve hediyesini Okul Müdürümüz Mahmut İŞLER düzenlenen törende takdim etti.Öğrencimize ve ailesine teşekkür ediyor ve tüm öğrencilerimize örnek olmasını temenni ediyoruz diyen Okul Müdürümüz bu uygulamanın her ay tekrarlanacağını ve seçilen öğrencilerine belge ve hediyelerinin törenlerde takdim edileceğini belirtti.

Yayın: 01.01.1970 - Güncelleme: 28.03.2016 21:41 - Görüntülenme: 1083