ANKARA / ELMADAĞ - İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli oyunlar, bilgi yarışmaları ve film izleme etkinliği yapılmıştır.

Ara

5,6,7, VE 8. sınıflarımızın 2023-2024 eğitim öğretim yılı  1. dönem 2. sınav tarihleri aşağıdaki gibidir. öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

ORTAOKUL SINIFLARIMIZIN YAZILI SINAV TAKVİMİ YAYINLANDI

Ekm

lise ve orta okulumuz ile okul yerleşkesinde bulunan özel eğitim anaokulu'nun da katıldığı deprem tatbikatı sorunsuz gerçekleşti.

Eyl

Öğretmenlerimizin veli görüşme saatleri belirlendi.

Eyl

Ortaokulumuzdan mezun, lisemiz öğrencisi Tevfik Ali Mutlu ve Öğretmenimiz Murat Karagöz, Ankara’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST’te Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Mobilite alanında “Trafik Risk Bilgi Sistemi” projesiyle finalde yarışacak. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde 30 Ağustos-3 Eylül’de düzenlenecek TEKNOFEST Ankara’ya Etimesgut Havalimanı ev sahipliği yapacak. Trafik kazalarının yoğun olduğu bölgelerde sürücülerin sesli şekilde uyarılmasını hedefleyen proje ile finale yükselen öğrencimiz ve öğretmenimize başarılar diliyoruz.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ELMADAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU

CUMA

ÖĞRETMEN –VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ ÇİZELGESİ

Ekm

Okulumuzda matematik seferberliği bağlamında öğrencilerimizle birlikte basit kodlama etkinlikleri yaptık.Bu basit kodlama etkinliklerini matematik dersi ile özdeşleştirerek matematiği daha eğlenceli hale getirmiş olduk.Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizle çok eğlendik.

May

VATANIMIZ UĞRUNA ŞEHİT OLAN EĞİTİMCİLERİMİZ...

May

OKULUMUZUN BAHÇESİNDE OTURMA ALANLARIMIZ TEKRAR ELDEN GEÇİRİLEREK DAHA KULLANIŞLI DURUMA GETİRİLDİ.

Nis

ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞME ÇİZELGEMİZ GÜNCELLENMİŞTİR.

VELİLERİMİZ BELİRTİLEN GÜN VE SAATLERDE ÖĞRETMENLERİMİZLE GÖRÜŞEBİLİRLER.

Nis

OKULUMUZUN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI YAPILDI.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN İSMAİL DUMAN VE ONUR KIZILOĞLU ÖĞRENCİLERİMİZE GEZİLERİNDE EŞLİK ETTİLER.

ETKİNLİK ÇERÇEVESİ ALDINDA 28.03.2022 TARİHİNDE;

SAAT 10:00'DA HASANOĞLAN FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ,

SAAT 11:00'DE HASANOĞLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ,

SAAT 13:15'TE ELMADAĞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ,

SAAT 14:15'TE ŞEHİT SERTAÇ UZUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZE BU OKULLAR VE BÖLÜMLERİ TANITILDI.

BU WTKİNLİK ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER TARAFINDAN İLGİYLE KARŞILANDI.

EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara