Mevlid Kandil´i Programımız...

Öğrencilerimizin Hazırladığı Mevlid Kandili Programı Belediye Kültür Merkezinde sergilendi.

Mevlid Kandili münasebetiyle Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu program Elmadağ Belediye Kültür Merkezinde sergilendi.Programa Elmadağ Kaymakamı Sayın Resul KIR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüzeyin Omaç,Belediye Başkanı Gazi ŞAHİN,Kurum Amirleri,Okul Müdürleri Öğretmenlerimiz Velilerimiz ve öğrencilerele çok sayıda misafir katıldılar.Hazırlanan Şiir, Tiyatro gösterimi ve İlahi Korosunun seslendirdiği eserler misafirler tarafında begeniyle karşılandı.

Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Programda emeği geçen herkese teşekkür ederek İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunun böyle bir program tertip etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Bizde Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor emeğinize sağlık diyoruz.

Yayın: 14.01.2015 - Güncelleme: 14.01.2015 22:41 - Görüntülenme: 2634