T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ELMADAĞ - İmam Hatip Ortaokulu

Öğrencimiz Tuğçe SEYMEN ,Dedeme Nineme Mektup Yarışmasında Ankara 2.oldu.

 

Ankara Millî Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ve bu yıl 2.si yapılan sosyal ve kültürel sorumluluk projesi “Dedeme ve Nineme Mektup” yarışmasının ödül töreni Altındağ Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

Ödül törenine Ankara Millî Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İhsan Yalçınkaya, Akyurt İlçe Millî Eğitim Müdürü Burhan Aycan, Altındağ İlçe Millî Eğitim Müdürü Şefika Biçer, Elmadağ İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Omaç, Kalecik İlçe Millî Eğitim Müdürü Durali Somuncu, Kızılcahamam İlçe Millî Eğitim Müdürü Veli Karakuş, mektupların sahibi dedeler, nineler ve torunlar katıldı.

Programın hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik eden Ankara Millî Eğitim Müdürü Erol Bozkurt gençlere hitaben: “Sizlerden isteğimiz çağın gereklerine uyum gösterirken geçmişini bilen, köklerine sahip çıkan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bizi biz yapan değerlerimizin farkında olan ve bu değerlerimize sahip çıkan bir nesil olmanızdır.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Programda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Cepheden Mektup Var” adlı tiyatro gösterisi ise ödül törenine katılanların duygusal anlar yaşamasını sağladı.  

Yarışmanın birincilerine tam Cumhuriyet altını, ikincilerine yarım altın, üçüncülerine de çeyrek altın hediye edildi.

Okulumuz 8.sınıf öğrencisi TUĞÇE SEYMEN de bu yarışmada Ankara İl 2. olarak bizlere büyük bir mutluluk yaşattı.Kendisine ailesine ve emeği geçen tüm Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.04.2016 - Güncelleme: 20.04.2016 20:01 - Görüntülenme: 669
  Beğen | 0  kişi beğendi