Okul Meclis Başkanımızı seçtik

Okulumuzda yapılan seçimler sonucu öğrencilerimiz bilinçli birer vatandaşlık örneği göstererek şeffaf bir seçim sonucunda Okul Meclis Başkanını verdikleri oylarlar seçtiler.

2014 2015 Eğitim Öğreti Yılı Okul Meclis Başkanlığı seçimlerinde Okulumuzda 5 aday yarıştı.Denokratik bir şekilde yapılan seçimler sonucu öğrencilerimiz vermiş kullandıkları oylarla Okulumuz 7.Sınıf Ögrencisi Aliye BegümNaz KARDAK ı Okul Meclis Baskanı olarak seçtiler.Öğrencimiz 41 oy alarak seçimleri kazandı.Kendisini tebrik ediyor ve yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.Aday olan diğer öğrencilerimize ve Seçimlerin yapılmasında görevli Türkçe Öğretmenimiz İsmail DUMAN´a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

seçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçimseçim

Yayın: 11.11.2014 - Güncelleme: 27.11.2014 09:29 - Görüntülenme: 1127