Okulumuz Eğitim, Bilim, Kültür Şenliklerinde...

Elmadağ Kaymakamlığı, Elmadağ Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 4.Eğitim, Bilim, Kültür Şenlikleri coşkuyla başladı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu serginin açılışı ile şenlikler başladı. Açılışa, İlçe Kaymakamımız Sayın Resul KIR, Belediye Başkanı Sayın Gazi ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin OMAÇ, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri ve vatandaşlarımız katıldı.Okulumuz da açtığı stand da öğrencilerimizin yaptığı eserleri ve projeleri sergiledi.Velilerimiz ve Öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan mini kermes ile de ziyaretçilerimize ikramlarda bulunuldu.

Şenliklerde görev alan ve destek veren tüm öğrencilerimize , Öğretmenlerimize ve Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz standında sergilenen eserler, projeler ve görevli öğrenciler

Görevli Öğrencilerimiz : Aliye Begüm Naz KARDAK, Tuğçe SEYMEN , Hamza ÇOBAN ,Beyza Nur ÇAKMAK, Fatma Nur ÖNCÜ, Dursun Emre YAKIŞIR, ve katkı sağlayan diiğer öğrencilerimiz.

Sergilenen Eser ve Projeler : İstanbulun Fethi Maket Çalışması, Haydi Yıldızı Çiz Oyunu, Coğrafi Bölgeler Yap Boz Oyunu, İngilizce Öğreniyorum Işıklı Oyun Panosu,Yanardağ Deneyi,Teknoloji Tasarım Çalışmaları, Resim Çalışmaları,Arapça Öğrenme Kılavuzu, Hat Yazısı Çalışmaları,

şenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikaaşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlikşenlik

Yayın: 23.05.2015 - Güncelleme: 27.05.2015 19:37 - Görüntülenme: 2257