OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI

lise ve orta okulumuz ile okul yerleşkesinde bulunan özel eğitim anaokulu'nun da katıldığı deprem tatbikatı sorunsuz gerçekleşti.

Okulda sınıflara girerek deprem,tahliye planı, siren sesleri  ve diğer detay konularına yönelik bilgilendirmenin yapılmasının ardından çalan sirenlerle öğrenciler sınıflarda deprem anında yapılması gerekenleri uyguladılar. Acil durum alarmının ardından okuldaki öğrenci ve öğretmenden oluşan topluluk, kontrollü bir şekilde okul binasından çıkarıldı.

Okulumuzun tüm alanlarında çalan acil durum zil sesi ile “Çök, Kapan, Tutun” hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından yapılan duyuruyla öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek, binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı.

13-10-202313-10-202313-10-2023

Yayın: 13.10.2023 - Güncelleme: 13.10.2023 12:22 - Görüntülenme: 66