T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ELMADAĞ - İmam Hatip Ortaokulu

TBMM ve ANITKABİR Gezisi

Öğrencilerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda....

Okulumuz 7B ve 7C sınıfı Öğrencileri , Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ersen CAN ve Türkçe Öğretmeni İsmail DUMAN rehberliğinde TBMM ni ve sonrasında Anıtkabir´i ziyaret ettiler. Sosyal Bilgiler dersi Yaşayan Demokrasi ünitesi kapsamında gerçekleştirilen eğitim gezisinde TBMM nin yapısını çalışma şeklini ve Demokrasi bilincini yaşayarak yerinde görme imkanı bulan öğrencilerimiz ziyaret esnasında TBMM görevlileri tarafından konu ile ilgili olarak bilgilendirildiler. Meclis Genel kurulunu yerinde gören öğrencilerimiz aynı zamanda Kanunların yasaların hangi aşamlardan geötikten sonra çıktığı konusunda da Derste öğrencikleri bilgileri pekiştirme imkanı buldular.Okul Meclis başkanımız Aliye Begümnaz KARDAK´IN da katıldığı Meclis ziyaretimizin öğrencilerimiz açısından oldukça faydalı olduğunu gördük.

TBMM gezisinin ardından Anıtkabir´e geçen öğrencilerimiz burada da Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün kabrini ziyaret ederek Müze ve sergi bölümlerini ilgiyle gezdiler.8.sınıf ders konularıyla ilgili olarak da burada ön bilgi almış oldular. Geziye katılan tüm öğrencilerimize ve bu gezinin düzenlenmesini sağlayan Ders Öğretmenimize teşekkür ederiz.

 tbmmtbmmtbmmtbmmtbmmtbmmtbmmtbmmtbmmtbmmtbmm anıtkabirtbmm anıtkabirtbmm anıtkabirtbmm anıtkabirtbmm anıtkabirtbmm anıtkabirtbmm anıtkabirtbmm anıtkabirtbmm anıtkabirtbmm anıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabiranıtkabirTBMMTBMMTBMMTBMMTBMMTBMM

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.04.2015 - Güncelleme: 28.04.2015 09:40 - Görüntülenme: 2017
  Beğen | 1  kişi beğendi